Ekipi Drejtues

Ekipi Drejtues

Emil Georgakiev është Drejtor Ekzekutiv i ONE Albania që nga muaji maj 2019. Ai gëzon një përvojë prej më shumë se një dekade në fushën e telekomunikacionit, duke qenë se ka mbajtur pozicione të ndryshme në Vivacom, operatorin më të madh të telekomunikacionit në Europën Juglindore. Përgjatë karrierës së tij, Z. Georgakiev ka fituar një eksperiencë të gjerë dhe të specializuar në këtë fushë, duke dhënë kontributin në një sërë zhvillimesh strategjike në kompani.

Irida është diplomuar për Administrim Biznesi, dega Menaxhim (2003) në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës dhe Master i nivelit të dytë, MBA (2016), nga Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Universitetin e Nebraskës. Karriera e Iridës ka filluar të zhvillohet në industrinë e telekomit duke filluar nga viti 2003, në AMC si Drejtore e HR për rreth 5 vjet. Ajo iu bashkua Eagle Mobile në vitin 2008 si Drejtore e HR dhe kontribuoi në këtë rol deri në vitin 2012.

Borislav Borisov është Drejtori Financiar dhe njëkohësisht anëtar i Bordit Drejtues të ONE Albania. Ai ka mbajtur pozicione ekzekutive në disa prej kompanive më të mëdha në fushën e financës dhe të telekomunikacionit në Bullgari.

Ekspertiza e tij në fushën e financës dhe të teknologjisë ka bërë që Z. Borisov të hartojë dhe implementojë me sukses modele të reja biznesi në vendin e tij. Ai ka kryer studimet pasuniversitare Master në Financë, Kontabilitet dhe Kontroll Financiar, si edhe në Administrim Biznesi në nivel Ekzekutiv.

Athanasios Paraskevas është Drejtor i Divizionit Komercial në ONE Albania sha. Ai është i specializuar në aktivitetet komerciale, shitjet dhe rrjetin e shpërndarjes me një eksperiencë për më shumë se 15 vite në industrinë e Telekomunikacionit. Duke qenë i pranishëm në tregun shqiptar për më shumë se tetë vite, njohuritë dhe eksperienca ndërkombëtare e Z. Paraskevas do të kontribuojnë në realizimin e strategjisë sonë për të qenë operatori më i preferuar dhe më i besuar në Shqipëri.

Indrit Daci pasi mbaroi MBA-në në Universitetin Modena dhe Reggio Emilia punoi në sektorin financiar dhe logjistik, ku drejtoi në pozicionin e CEO-s një firmë tregtare shqiptaro-italiane. Ai iu bashkua ALBtelecom në vitin 2009 si Shef i Stafit për CEO-n e kompanisë, më pas si Drejtor i Shitjeve me Pakicë. Në vitin 2012 ai u bë Drejtor i Shitjeve me Pakicë i Eagle Mobile dhe Drejtor i Rrjetit dhe i Shitjeve me Pakicë të ALBtelecom. Z. Daci drejtoi bashkimin dhe integrimin e Eagle në ALBtelecom. Nga viti 2014 Z.

Ervin Shpori është diplomuar në vitin 2000, në Fakultetin e Drejtësisë, në Shkodër me gradën Master dhe gjithashtu në vitin 2006 në Fakultetin Ekonomik po në këtë universitet. Z. Shpori fillimisht iu bashkua kompanisë ALBtelecom me detyrën e juristit, në mars të vitit 2001 dhe më pas në vitin 2008 u emërua Drejtor i Drejtorisë së Çështjeve Ligjore të kompanisë. Prej vitit 20014, mban detyrën e Drejtorit të Grupit Ligjor, Rregullator dhe Konkurrencës. Ai ka më shumë se 20 vite përvojë profesionale me ALBtelecom dhe së fundmi ishte emëruar Drejtor Ekzekutiv i komanduar i ALBtelecom.

Ilir Duka është Drejtor Rrjeti në One Albania sha. Ai është pjesë e kompanisë prej më shumë se 24 vitesh dhe ka një përvojë të gjatë profesonale në fushën e telekomunikacionit. Z. Duka iu bashkua kompanisë si inxhinier për planifikimin e rrjetit që në krijimin e saj në vitin 1995. Më pas, ai u emërua Manaxher për Planifikimin & Optimizimin e Rrjetit, dhe nga viti 2005 deri në vitin 2018 ka drejtuar Departamentin e Inxhinierisë së Radio & Transmetimit.

Svetoslav Nanchev është Drejtor i Teknologjisë së Informacionit në One Albania sha. Ai është specializuar në fushën e Infrastukturës së Teknologjisë së Informacionit dhe Sistemeve të Suportit për Bizneset. Z. Nanchev ka një eksperiencë prej më shumë se 10 vitesh në sektorin e Telekomunikacionit.

Ornela Bego Drejtore e Departamentit të Marrëdhënieve të Korporatës, është përgjegjëse për strategjinë dhe aktivitetet e Përgjegjësisë së Korporatës dhe mbulon të gjitha komunikimet e jashtme dhe të brendshme, duke koordinuar veprimet me politikat e përgjithshme të Grupit ku bën pjesë One Albania dhe në të njëjtën kohë siguron kontributin shoqëror të kompanisë ndaj komunitetit ku ajo shërben.