599105246-banner-statik-sq_fixed
ConnectivityIcon

Kudo të lidhur

Me rrjetin tonë celular të besueshëm 4G+ dhe infrastrukturën e fibrave optike, ju sigurojmë që të jeni të lidhur në çdo moment dhe kudo në Shqipëri.

CapacityIcon

Cilësi

Nga video thirrjet te argëtimi televiziv dhe nga videolojërat deri te Wi-Fi në zona të largëta, rrjeti ynë është krijuar për t'ju mbajtur të lidhur me njerëzit dhe gjërat që doni.

LockIcon

Siguri

Ne garantojmë nivelin më të lartë në mbrojtjen e komunikimit dhe të dhënave të klientëve tanë sipas standardeve globale.

Rrjeti Mobile

One Albania është zyrtarisht rrjeti celular me performancën më të lartë në Shqipëri
për cilësinë e zërit, shpejtësinë e internetit dhe performancën e aplikacioneve sipas Omnitele.


Rezultatet e testit
GlobeIcon

Mbulim i zgjeruar

Rrjeti celular më i gjerë në Shqipëri me 1,100 stacione mbulimi në të gjithë vendin.

TimerIcon

Shpejtësi më e lartë

Rritje 30% e shpejtësisë së internetit për klientët tanë duke shtuar më shumë breza frekuencash.

LockIcon

Rrjeti i sigurt

Certifikuar si një rrjet i pastër nga Departamenti Amerikan i Shtetit.

HouseIcon

Mbulimi i brendshëm

Rrjeti më i fuqishëm për mbulim në ambiente të brendshme në Shqipëri falë investimeve në frekuenca të ulëta.

VoiceIcon

Cilësia e zërit

Konfigurimi i menjëhershëm i thirrjeve dhe cilësi e qartë e zërit me teknologjinë VoLTE në telefonat inteligjentë iOS dhe Android.

PictureIcon

Performanca e videos

Përvoja më të mira të transmetimit të videove dhe lojërave, mbështetura nga rrjeti më imadh i IP-së me fibra.

Rrjeti Fiber

Ne jemi të përkushtuar në zgjerimin dhe lidhjen e të gjitha shtëpive në Shqipëri me fibër
optike për të siguruar shërbime superiore fikse me brez të gjerë.

+30% më shumë lidhje në banesa brenda një viti

Mars 2024

Mars 2025

GlobeIcon

Mbulimi

Ne ofrojmë rrjete nga fillimi në fund, fibër në shtëpi në 55 nga 61 bashkitë në mbarë vendin, falë 5,400 kilometrave të fibrave optike.

TimerIcon

Shpejtësia

Ne jemi porta kryesore në botën e internetit, duke pasur një lidhje me fibra nëndetëse, duke siguruar aksesin më të qëndrueshëm dhe lidhjen më të shpejtë deri në 1Gbit/s.

LockIcon

Mbrojtja

Ne ofrojmë sigurinë më të mirë për klientët tanë fundorë, duke mbrojtur modemet e tyre nga sulmet kibernetike përmes platformave moderne të dedikuara.

Harta e rrjetit Fiber
Mbulim 100% me fiber optike (GPON) i disponueshem Internet me shpejtesi deri ne 1 Gbps
Mbulim 100% me fiber optike i disponueshem brenda Mars 2024
Internet me shpejtesi deri ne 1 Gbps

Informacione të tjera

Space

Njihu me ofertat e internetit fiber

Shiko më shumë
Women

Shiko paketat me parapagese One

Shiko më shumë
Family

Shiko paketat e IPTV-së

Shiko më shumë