One roaming
Title

Kur udhëton jashtë Shqipërisë, zgjidh One Roaming, kudo ku shkon,

pasi shërbimi ynë One Roaming është krijuar posaçërisht për t'iu përshtatur nevojave të klientëve dhe për komunikim të pandërprerë gjatë gjithë kohëzgjatjes së udhëtimeve dhe pushimeve të tua.
Ti mund të zgjedhësh midis tre paketave, One Roaming 1, 4 ose 10-ditore, sipas kohëzgjatjes së qëndrimit tënd në Roaming; mund të shijosh mbulimin në më shumë se 80 shtete, në mbarë botën; mund të lidhesh përmes më shumë se 160 operatorëve; dhe të paguash çmimet më të mira në treg.

Si të aktivizoni shërbimin?

1

Aktivizimi i shërbimit

Nese jeni klientë biznesi sigurohuni që të aktivizoni shërbimin tuaj përpara se të udhëtoni jashtë vendit.

Jeni një klient biznesi?

Kontakto agjentin tënd të biznesit ose vizitoni çdo dyqan One për të aktivizuar shërbimin tuaj Roaming përpara nisjes.

Jeni klient individual me parapagesë apo me kontratë?

Shërbimi Roaming është i aktivizuar automatikisht për numrat me parapagesë dhe me kontratë individuale.

Për numrat me kontratë individuale aktivizimi i shërbimit Roaming bëhet në çdo dyqan One ose duke telefonuar Kujdesin ndaj Klientit në 142.

2

Aktivizimi i paketës

Gjithçka që të duhet të bësh është të zgjedhesh paketën tende të Roaming online në My One App ose në çdo dyqan One. Njihu me paketat roaming dhe tarifat e disponueshme për ju.

3

Konfigurimet e rrjetit

Sigurohu shërbimi i roaming nën konfigurimet e të dhënave tuaja në telefonin tuaj celular të jete aktiv. Për më shumë detaje, ju lutem ndiqni videot më poshtë.

Përdorues Android

Përdorues iOS