Shërbime

Të rëndësishme

Conference Call

Me anë të këtij shërbimi mund të lidhen 6 abonentë njëherësh (përfshirë edhe organizuesin). Më shumë detaje

Kujdesi për abonentin

One është gjithmonë pranë jush, duke ju dhënë ndihmën që kërkoni dhe përgjigjur pyetjeve tuaja për ofertat dhe shërbimet tuaja. Më shumë detaje

Rimbushje Elektronike

Me Rimbushjen Electronike nga One ju mund të rimbushni llogarinë tuaj sipas dëshirës, pa patur nevojën e kartës rimbushëse. Më shumë detaje

One Transfer

Transferoni kredit nga një numër One tek një numër tjetër me One Transfer. Më shumë detaje

Trajtimi i kërkesave dhe ankesave

One është e detyruar të kontrollojë ankesat dhe kërkesat e Pajtimtarëve ,që lidhen me porosinë, fillimin, ndërprerjen, faturimin dhe në përgjithësi cilësinë e shërbimeve të ofruara. Më shumë detaje

Informuese

SMS

Dërgoni SMS me telefonin tuaj celular, nga numri juaj One! Më shumë detaje

Më njofto

Nëse u telefononi abonentëve One, të cilët e kanë celularin të fikur ose janë të padisponueshëm, do të lajmëroheni me një SMS sapo ata të bëhen të disponueshëm. Më shumë detaje

Identifikimi i thirrjeve të humbura

Me shërbimin “Identifikimi i thirrjeve të humbura” të gjitha telefonatat që do t’ju bëhen kur telefoni juaj të jetë i fikur do të identifikohen sipas orës dhe datës që janë bërë. Më shumë detaje

Kontrolli i llogarisë

Kontrolloni kreditin e mbetur në llogarinë tuaj. Më shumë detaje

Argëtuese/Lojra

Facebook Zero

Të gjithë abonentët One, me parapagesë dhe me kontratë, tani mund të hapin në celular një variant të lehtësuar të Facebook. Më shumë detaje

Facebook SMS

Merrni falas çdo mesazh, tag, like dhe koment tek profili juaj në Facebook drejt e në celularin tuaj me SMS. Ky shërbim nuk ka nevojë për internet dhe funksionon në çdo model celulari. Më shumë detaje