1-10 nga 55 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey

  Xiaomi Redmi Note 8 Pro Grey
  • Ekrani 6.53"
  • Memorie e brendshme 64GB
  • Kamera Quad 64MP/8MP/2MP/2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40 White

  Samsung Galaxy A40 White
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A51 Black

  Samsung Galaxy A51 Black
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A51 Blue

  Samsung Galaxy A51 Blue
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A51 White

  Samsung Galaxy A51 White
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy A40

  Samsung Galaxy A40
  • Ekrani 5.9"
  • Kamera parësore 25MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10+

  Samsung Galaxy S10+
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi Note 8T Stellar Blue

  Xiaomi Redmi Note 8T Stellar Blue
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie e brenshme 64 GB
  • Memorie RAM 4 GB
  • Kamera Quad 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu

 • Xiaomi Redmi Note 8T Moonshadow Grey

  Xiaomi Redmi Note 8T Moonshadow Grey
  • Ekrani 6.3"
  • Memorie e brendshme 64 GB
  • Memorie Ram 4 GB
  • Kamera Quad 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Shoqërohu