31-40 nga 57 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S20 FE Red

  Samsung Galaxy S20 FE Red
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy Z Fold 2 Mystic Black

  Samsung Galaxy Z Fold 2 Mystic Black
  • Ekrani 7.6"
  • Kamera Triple 12MP,12MP,12MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 12GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 FE Blue

  Samsung Galaxy S20 FE Blue
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • TCL 10L 6+64 White

  TCL 10L 6+64 White
  • Ekrani 6.53"
  • Kamera 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • One EVO Chameleon Blue

  One EVO Chameleon Blue
  • Kamera Triple 48 MP, 5MP, 2MP
  • Ekrani 6.22"
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • One EVO Dark Chrome

  One EVO Dark Chrome
  • Kamera Triple 48MP, 5 MP, 2MP
  • Ekrani 6.22"
  • Memorie 64 GB
  • Memorie RAM 4 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Energizer E241S 4G

  Energizer E241S 4G
  • Ekrani 2.4"
  • Kamera 0.3MP
  • Memorie 4GB
  • Memorie RAM 512MB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Alcatel 3L

  Alcatel 3L
  • Ekrani 5.94"
  • Memorie 16 GB
  • Memorie RAM 2 GB
  • Kamera 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Alcatel 3X 4+64 (2020) Black

  Alcatel 3X 4+64 (2020) Black
  • Ekrani 6.52"
  • Kamera 16MP / 5MP 2MP / 2MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • TCL 10L 6+64 Blue

  TCL 10L 6+64 Blue
  • Ekrani 6.53"
  • Kamera 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani