1-10 nga 42 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Xiaomi Mi 9T Glacier Blue

  Xiaomi Mi 9T Glacier Blue
  • Ekrani 6.39"
  • Memorie 64 GB
  • Memorie RAM 6 GB
  • Kamera Triple 48 MP, 8 MP, 13 MP
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Nokia 6.2

  Nokia 6.2
  • Kamera Triple 16,8,5 MP
  • Memorie e brendshme 32 GB
  • Memorie RAM 3 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Cloud Blue

  Samsung Galaxy S20 Cloud Blue
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 128 GB
  • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Gray
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Cosmic Gray
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 128GB
  • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
  • Kamera 108 MP
  • Ekrani 6.9"
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Bronze

  Samsung Note 20 Ultra Mystic Bronze
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera Triple 108MP, 12MP, 12 MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Black

  Samsung Note 20 Ultra Mystic Black
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera Triple 108MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani