Njoftim i One Telecommunications sh.a.

 

Duke filluar nga data 3 Qershor 2021, shteti Kosovë nuk do të jetë I vlefshëm në paketat me minuta ndërkombëtare, si më poshtë:

 

Paketa Unlimited XL

Ndërkombëtare L+

Ndërkombëtare M+

Ndërkombëtare S+

Ndërkombëtare M

Ndërkombëtare S

Paketa Large

Paketa XLarge

Paketa Pro

 

Çmimi dhe volumi I paketave do të mbetet I pandryshuar.

Për më shumë informacion, vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit 142.