Dyqanet

Dyqanet tona do të jenë të hapura
E Hënë - E Shtunë ora 07:45 - 21:15.
E Dielë ora 07:45 - 13:15 dhe 15:15 - 21:15
Mirësevini në Dyqanet ONE!

Dyqanet