1-10 nga 154 telefona dhe pajisje

Telefona dhe pajisje
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A51 Blue

  Samsung Galaxy A51 Blue
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 12MP, 5MP, 5MP
  • Memorie e brendshme 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Xiaomi Redmi Note 8T Moonshadow Grey

  Xiaomi Redmi Note 8T Moonshadow Grey
  • Ekrani 6.3"
  • Kamera Quad 48 MP, 8 MP, 2 MP, 2MP
  • Memorie e brendshme 64 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Nokia 6.2

  Nokia 6.2
  • Ekrani 6.3"
  • Kamera Triple 16,8,5 MP
  • Memorie e brendshme 32 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Amazfit GTS 2 mini Black

  Amazfit GTS 2 mini Black
  • Ekrani 1.55"
  • Materiali i orës Alumin
  • Gjerësia e rripit 20mm
  Shiko më tepër detaje...
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera 108MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Amazfit Bip U Pink

  Amazfit Bip U Pink
  • Ekrani 1.43"
  • Materiali i ores Polikarbonat
  • Gjatësia e rripit 118mm
  Shiko më tepër detaje...
 • Realme 6 Blue

  Realme 6 Blue
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 64MP, 8MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Amazfit Bip U Green

  Amazfit Bip U Green
  • Ekrani 1.43"
  • Materiali i ores Polikarbonat
  • Gjatësia e rripit 118mm
  Shiko më tepër detaje...
 • Galaxy FIT 2 Black

  Galaxy FIT 2 Black
  • Ekrani 1.1"
  • Memorie 32MB
  • Memorie RAM 2MB
  Shiko më tepër detaje...
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera 108 MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani