antena
Shpejtësi maksimale
Fibra të ndihmon të kryesh punë sa më shpejt dhe të shijosh shfaqjet e preferuara në cilësinë më të lartë.
building
Mbulimi Fibër
Ne jemi rrjeti Fibër më i madh në Shqipëri, me synimin që kjo cilësi interneti t'u mundësohet sa më shumë shtëpive në vend.
television
Kapacitet i lartë
Fibra të mundëson të njëjtin kapacitet shpejtësie interneti, si në ngarkim ashtu dhe në shkarkim materialesh.
Paketat Fibër + TV
Plotëso të dhënat dhe kalo në Fibër
Qyteti