1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Realme 5i Blue

  Realme 5i Blue
  • Ekrani 6.52"
  • Kamera Quad 12MP, 8MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • One EVO Chameleon Blue

  One EVO Chameleon Blue
  • Kamera Triple 48 MP, 5MP, 2MP
  • Ekrani 6.22"
  • Memorie 64GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • One EVO Dark Chrome

  One EVO Dark Chrome
  • Kamera Triple 48MP, 5 MP, 2MP
  • Ekrani 6.22"
  • Memorie 64 GB
  • Memorie RAM 4 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani