1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray

  Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray
  • Ekrani 6.43
  • Kamera Quad 50MP, 8MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy A53 128GB Black

  Samsung Galaxy A53 128GB Black
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 64.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP + 5.0 MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy A13 64GB Black

  Samsung Galaxy A13 64GB Black
  • Ekrani 6.6"
  • Kamera Quad 50 + 5 + 2 + 2 MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani