1-3 nga 3 telefona

Telefona
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy A32 Awesome Blue

  Samsung Galaxy A32 Awesome Blue
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera Quad 64MP, 8MP, 5MP, 5MP
  • Memorie e brendshme 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy A32 Awesome White

  Samsung Galaxy A32 Awesome White
  • Ekrani 6.4"
  • Kamera Quad 64MP, 8MP, 5MP, 5MP
  • Memorie e brendshme 128 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy A12 White

  Samsung Galaxy A12 White
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Quad 48MP, 5MP, 2MP, 2MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani