1-7 nga 7 samsung galaxy s21 series

Samsung Galaxy S21 Series
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S21 128GB Phantom Pink

  Samsung Galaxy S21 128GB Phantom Pink
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 128GB Phantom Gray

  Samsung Galaxy S21 128GB Phantom Gray
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21 128GB Phantom White

  Samsung Galaxy S21 128GB Phantom White
  • Ekrani 6.2"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung S21 Ultra 128GB Phantom Silver

  Samsung S21 Ultra 128GB Phantom Silver
  • Ekrani 6.8"
  • Kamera Quad 108MP, 12MP, 10MP, 10MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 12GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Violet

  Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Violet
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Silver

  Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Silver
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Black

  Samsung Galaxy S21+ 128GB Phantom Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Triple 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 8 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani