Njoftim i One Telecommunications sh.a.

 

ONE Telecommunications sh.a. ju njofton se duke filluar nga data 25 Shtator 2021, HomeNet dhe OfficeNet do të ofrohen me një volum të ri prej 200GB Internet me shpejtësi maksimale.

Promocioni do të jetë i vlefshëm për të gjithë klientët ekzistues dhe të rinj të cilët lidhin një kontratë HomeNet ose OfficeNet.

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.