OneUltraNetBanner

Më shumë zgjedhje dhe oferta për ty!

One Albania është vendi i duhur për të marrë një smartphone të ri, duke ofruar teknologjitë më të fundit të pajisjeve, të përshtatura për nevojat e të gjithëve me ofertat më të mira mujore.

• Shumëllojshmëri smartphone-sh +140 modele.

• Rishitës zyrtar i markave më të mira dhe premium në tregun ndërkombëtar.

• Ofertat më të mira mujore në tregun shqiptar.

Përmirëso përditshmërinë tënde dhe shijo momentet që e bëjnë jetën më të bukur.

Zgjidh ofertën dhe modelin e duhur për ty, me cmimet më të mira.

Më poshtë mund të gjeni informacion në lidhje me planet e komunikimit One Ultra + 50 dhe One Ultra + Max.

  One Ultra+ 50 One Ultra+ Max
Monthly Fee (ALL/Mo + Vat) - 24Month Contract 2,100 leke 2,400 leke
National Minutes Unlimited Unlimited
International Minutes 150 200
National SMS Unlimited Unlimited
Internet (GB) Unlimited up to 50 Mbps Unlimited Maximum speed
Roaming Units - Zone 1 50 OG. Min to ONE, 50 IC. Min,, 20 SMS, 10 OG Min, 200 MB.

Më poshtë mund të gjeni informacion për ofertën e IPhone 14 series, në çmimet më të mira të kombinuara sipas planeve përkatëse One Ultra + 50 dhe One Ultra + Max, për kontratat 24 mujore.

Modeli Çmimi pa kontratë Cmimi me kontrate 24 Mujore me planin One Ultra + 50 Cmimi me kontrate 24 Mujore me planin One Ultra + Max
iPhone 14 128GB Midnight 61,900 leke 49,300 leke 46,300 leke
iPhone 14 Plus 128GB Midnight 71,900 leke 59,300 leke 56,300 leke
iPhone 14 Pro 128GB Space Black 86,900 leke 74,300 leke 71,300 leke
iPhone 14 Pro 128GB Gold 86,900 leke 74,300 leke 71,300 leke
iPhone 14 Pro 256GB Space Black 94,900 leke 82,300 leke 79,300 leke
iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black 96,900 leke 84,300 leke 81,300 leke
iPhone 14 Pro Max 128GB Silver 96,900 leke 84,300 leke 81,300 leke
iPhone 14 Pro Max 128GB Gold 96,900 leke 84,300 leke 81,300 leke
iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple 96,900 leke 84,300 leke 81,300 leke
iPhone 14 Plus 512GB Midnight 96,900 leke 84,300 leke 81,300 leke
iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black 124,900 leke 112,300 leke 109,300 leke
iPhone 14 Pro Max 256GB Gold 124,900 leke 112,300 leke 109,300 leke
iPhone 14 Pro Max 512GB Space Black 149,900 leke 137,300 leke 134,300 leke
iPhone 14 Pro Max 512GB Deep Purple 149,900 leke 137,300 leke 134,300 leke

Specifika te detajuara te modeleve kryesore:

Your Image DescriptionYour Second Image Description