1-7 nga 7 iphone 13

iPhone 13
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone 13 Midnight

  iPhone 13 Midnight
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Dual 12MP
  • Memoria 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Blue

  iPhone 13 Blue
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Dual 12MP
  • Memoria 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 mini Starlight

  iPhone 13 mini Starlight
  • Ekrani 5.4''
  • Kamera Dual 12MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Graphite

  iPhone 13 Pro Graphite
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Sierra Blue

  iPhone 13 Pro Sierra Blue
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Graphite

  iPhone 13 Pro Graphite
  • Ekrani 6.1''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memorie 256GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 13 Pro Max Graphite

  iPhone 13 Pro Max Graphite
  • Ekrani 6.7''
  • Kamera Quad 12MP
  • Memoria 512GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani