Intervista të Punonjësve

 • Intervistë

  Blerina Bektashi: “Një punë ka nevojë për përkushtim, korrektësi dhe saktësi maksimale”

  Me një përvojë prej 20 vitesh në kompani, Blerina Bektashi na tregon mbi rrugëtimin e saj që prej mbarimit të shkollës së lartë e deri tek emërimi si shefe njësie në Departamentin e Biznesit. Krahas njohurive të thelluara teknike, Blerina vendos theksin ndershmëria dhe profesionalizmi në punë, duke synuar gjithmonë arritjen me sukses të objektivave të saj.

  Lexo më shumë

 • Intervistë

  Doris Rapi: Çdo punë ka nevojë për përkushtim, dashuri dhe energji pozitive!

  Ka vetëm tre vite në One, megjithatë, ka prekur nga afër pothuajse të gjitha rolet e specialistes brenda Departamentit të Financës operacionale. Në këto vite dinamike e ndryshimesh për kompaninë, Doris Rapi na rrëfen se e gjithë puna dhe përgjegjësitë kanë ndikuar masivisht në rritjen e saj profesionale, dhe se fryma e grupit dhe puna në zyrën e saj është një shembull motivimi.

  Lexo më shumë

 • Intervistë

  Sonja Sevdaja: Per ne, abonenti është i pari, i dyti dhe i treti, pra “Mbret”!

  Nuk do te kalonte shume kohe pas diplomimit per Marredhenie Nderkombetare ne Fakultetin e Shkencave Politike kur do t'i bashkohej ekipit tone te Sherbimit ndaj Klientit, aty ku fjala "Alo" do te hapte shpeshhere ditet e saj te punes. Tashme, Sonja ka 7 vjet ne rolin e Supervizores se Turnit ne Qendren e Sherbimit ndaj Klientit te po te njejtit department ku nisi dhe eksperiencen e pare te punes, 12 vite me pare.

  Lexo më shumë