Njoftime per shtyp

22.01.2021

One Telecommunications kujdeset për mjedisin!

One Telecommunications kujdeset për mjedisin dhe çdo vit mat impaktin e saj në të. Si një kompani e përgjegjshme, respektin ndaj mjedisit ia edukon edhe punonjësve, shoqërisë si edhe kërkon nga partnerët e saj të aplikojnë të njëjtat standarte. Video tregon arritjet e vitit të fundit.