Media dhe palët e tjera të interesuara mund të gjejnë këtu imazhet zyrtare multimediale të Telekom Albania si logon dhe fotot e kompanisë.


logo

Shkarko

Formate të tjera: eps , ai

slogan

Shkarko

Formate të tjera: eps , ai