Njoftime për shtyp

1 nga 5 njoftime
 • NEWS

  ULTRA UNLIMITED për ULTRA Komunikim!

  One Telecommunications sjell për herë të parë në  Shqipëri planet e komunikimit ULTRA UNLIMITED, me komunikim pa limit dhe shpejtësinë e internetit që nuk bie asnjëherë. Pas 1 viti të sukseshëm, kur One është rritur në mënyrë të qëndrueshme dhe është certifikuar si “Rrjeti më i mirë” nga UMLAUT, prezanton një koncept plani tarifor krejtësisht të ri për tregun shqiptar.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  ONE Telecommunications, me rrjetin më të mirë dhe më të sigurt në Shqipëri

  Kompania ONE përmbylli fazën e dytë dhe të fundit të modernizimit të rrjetit, duke e transformuar teknologjinë e saj krejtësisht në Ericsson. Modernizimi i rrjetit nisi vitin e kaluar, me një investim 92 milion Euro. Skuadra teknike e One dhe Ericsson kanë punuar intensivisht për të sjellë për abonentët rrjetin më të mirë në Shqipëri. Megjithë kushtet e vështira shkaktuar nga pandemia, u arrit që optimizimi i rrjetit të përfundojë brenda të gjitha afateve të caktuara. Ky proces ishte unik për përvojën teknike si edhe për llojin e teknologjisë që u implementua. Ericsson ka rritur potencialin e rrjetit të One Telecommunications në nivelin Gigabit LTE duke i hapur rrugën rrjetit 5G, përmes pajisjeve më të fundit të Sistemeve Radio dhe sistemeve qendrore të rrjetit.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  Ericsson: “ONE Telecommunications rast suksesi për ne”

  Kompania lider e teknologjisë, Ericsson, krenohet me partneritetin me One Telecommunications duke e cituar në faqen e saj zyrtare.

  Në muajin maj 2021, One Telecommunications u shpall operatori me mbulimin më të mirë në brezin e gjerë të frekuencave dhe me përvojën më të mirë në përdorim nga abonentët. Kjo i dha operatorit çertifikimin “Best in Test” për vitin 2021. Një vit më parë, One Telecommunications shpalli fillimin e bashkëpunimit 5-vjeçar me Ericcson për rinovimin dhe modernizimin e rrjetit dhe gjithë shërbimeve që vijnë prej tij, duke dhënë premtimin se po punon për të sjellë rrjetin e preferuar të shqiptarëve.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  One Telecommunications sjell zyrtarisht përvojën më të mirë në telefoninë e lëvizshme

  Rrjeti i One Telecommunications arrin rezultate të shkëlqyera në testimin e kryer nga Umlaut për vitin 2021, në lidhje me mbulimin me brezin e gjerë të frekuencave dhe shpejtësinë e shkarkimit nga interneti. Organizata ndërkombëtare, e njohur për testimet në rrjetet e telefonisë së lëvizshme, sapo ka bërë publike rezultatet për këtë vit, ku One Telecommunications vlerësohet si operatori “Më i mirë në testim”.

  Lexo më shumë
 • NEWS

  Mjete të reja për Postën Shqiptare, nga One Telecommunications

  Posta Shqiptare shton flotën e mjeteve të shpërndarjes së pakove me 20 motorrë të rinj, me efiçencë të lartë motorrike, për të minimizuar impaktin në ndotjen e mjedisit. Ky investim i ri ishte rezultat i mbështetjes së operatorit One Telecommunications

  Lexo më shumë