Teknologjia VoLTE, në rrjetin më të mirë të certifikuar ONE!

Ishim të parët që mundësuam cilësinë e pakrahasueshme të zërit me teknologjinë e avancuar VoLTE. Ju mundësojmë telefonata me cilësinë më të mirë të zërit! Lidhuni pa pritur asnjë sekondë me rrjetin më të mirë të certifikuar për vitin 2021!
 

Çfarë është VoLTE?  

Cilësi absolute të zërit!  

Lidhje më e shpejtë në thirrje.  

Kursim i baterisë deri në 50% .

Si të aktivizoj dhe përdor shërbimin VoLTE?

1. Sigurohuni që të keni një aparat i cili suporton teknologjinë VoLTE.

2. Aktivizoni VoLTE FALAS në çdo dyqan ONE, ose duke telefonuar në numrin 142.

3. Pas aktivizimit, në aparatin tuaj do të shfaqet ikona e VoLTE. Ju mund ta aktivizoni dhe ç’aktivizoni nën menunë e Settings/Connections/Mobile Network në telefonin tuaj me sistem operativ Android.

Hapat e aktivizimit - për pajisjet me sistem operativ Android:

1. Shkoni në Settings.

2. Zgjidhni Mobile Networks.

3. Zgjidhni një prej mundësive, për shembull, “VoLTE calls SIM 1”.

4. Shërbimi VoLTE është aktivizuar me sukses!