Lëvizje

Lëvizje

Për mbështetje aksesueshmërie në lëvizje, informacioni në website dhe aplikacionin MyOne ju ndihmon të kryeni veprimet që dëshironi:

Nëse keni vështirësi në lëvizje, mund të përdorni tastierën tuaj në vend të mouse-it për të lundruar në faqen tonë të internetit. Duke përdorur “Tab” dhe “Enter” në tastierën tuaj, është e mundur të lundroni dhe të përdorni të gjitha fushat e faqes sonë të internetit. Butoni “Tab” ju lejon të lëvizni dhe të shfletoni midis menuve dhe lidhjeve të shfaqura në secilën faqe, dhe shtypja “Enter” do të aktivizojë kërkesën tuaj për një menu ose lidhje të kufizuara. Tastet e shigjetave në tastierë do t'ju mundësojnë të lëvizni lart ose poshtë faqes, ose nga e majta në të djathtë.