Njoftim i ONE Telecommunications sh.a.

 

ONE Telecommunications sh.a. ju njofton se duke filluar nga data 26 Shkurt 2021 do të ndryshojë rimbushjen minimale si më poshtë:

 

Në të gjitha pikat fizike, rimbushja minimale do të jete 200 lekë.

Në të gjitha pikat digjitale, në aplikacionin My One dhe në website – one.al, rimbushja minimale do të mbetet 100 lekë.

 

Për çdo rimbushje 200 - 499 lekë, abonenti përfiton falas: 50Minuta Kombëtare + 100 SMS ONE + 100MB, të vlefshme për 1 ditë.

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.