qeverisja-e-korporates

Numër i ri

One Albania ofron dy mundësi për pajisje me kartë One:

1) Një numër i ri Onei cili kushton 500 Lekë (me TVSH) dhe përmban 300 Lekë kohë fillestare komunikimi.

Bashkohuni me ONE dhe përfitoni:

  • 300 Lekë kohë fillestare Falas 

2) Një numër i ri One i cili kushton 100 Lekë (me TVSH). Karta e re SIM duhet të regjistrohet duke u shoqëruar me aktivizimin e një prej paketave standarde me parapagesë: Medium dhe One Unlimited.

Bashkohuni me ONE dhe përfitoni:

  • 10GB* me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin MY One 

*të vlefshme për 14 ditë.

Kur bashkohesh me ONE përfiton:

  • Internet në rrjetin më të qëndrueshëm 4G 
  • Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 
  • Shërbimet më të mira 

Ju mund të vizitoni një nga dyqanet One për të kryer proçedurën përkatëse. Mos harroni të keni mjetin tuaj të identifikimit me vete.

 

Bartja e numrit


Ejani në One pa ndryshuar numrin tuaj dhe përfitoni shërbimet ekskluzive të One si edhe nga oferta speciale!

Bashkohuni me One dhe përfitoni si dhuratë mirëseardhje:

  • 100 Lekë kohë fillestare Falas në muajin e parë.

Përfito 10GB me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin My One
Shkarko dhe regjistrohu tani.