One Super Familja
17 Gusht 2022

ONE Telecommunications sh.a ju njofton se duke filluar nga data 1 Shtator 2022 të gjithë pajtimtaret do të kenë mundesinë e krijimit të grupit Super Familja.

Benefitet për abonenetet, pjestarë të grupit One Super Familja:

  • 10% deri në 50% zbritje në pajtimin mujor te sherbimit HomeNet (HomeNet 1200 Leke/Muaj dhe HomeNet Advance - 1300Leke/Muaj)
  • 2 GB Bonus:

            - Për çdo anëtar te grupit - abonent me parapagesë që kryen një aktivizim të paketave me parapagesë (700 Lekë e sipër)

            - Për çdo anëtar te grupit - abonent me kontratë individuale (me pajtim mujor 700 Lekë e sipër).

Kjo oferte eshte e vlefshme per te gjithe abonentet ONE qe kane nje kontrate HomeNet, abonentet me parapagese dhe abonentet me kontrate individuale.

Keta abonente mund te krijojne nje grup One Super Familja, me maksimumi 6 anetare: 1 linje aktive HomeNet dhe deri ne 5 numra individuale me parapagese ose me kontrate. Anetaret e grupit mund te jene abonente ONE ose Albtelecom (si pjese e te njejtit grup "4iG").

Zbritja në tarifën fikse mujore te HomeNet ne nje muaj te caktuar, mund të përfitohet nga aktiviteti i anëtarëve mobile të grupit, me parapagesë dhe me kontratë individuale (maximum 5 anëtarë) ne te njejtin muaj.

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.