One TV

One TV bën bashkë programet TV më të dashura për ty, me shërbimin TV “tërësisht të ri”. Falë dekoderit Android Box që bën TV-në tënd Smart, tani do të mund të shijosh filma, seriale, apo argëtim për femijë, përmes një përvoje më të mirë e më emocionuese.

Quote Icon

Faqe e personalizuar

Një ndërfaqje e re Android për të siguruar që përmbajtja e preferuar është gjithmonë një klik larg.

Quote Icon

Catch Up

Kap gjithçka që ke humbur. Akseso transmetimet e mëparëshme fare lehtë.

Quote Icon

Regjistro

Regjistro transmetimet live dhe ndiqi në kohën dhe momentit që të përshtatet.

Quote Icon

Video on Demand

Një librari e gjerë më filma dhe seriale gati për t’u zgjedhur, falas.

Quote Icon

Shikim i Njëkohësishëm

Shiko nga tre pajisje njëkohësisht. Akseso One TV nga TV, Laptop, Tablet apo Smartphone.

Quote Icon

Kontrolli Prindëror

Përvojë e sigurt dhe e mbrojtur ndaj përmbajtjeve të papërshtatshme për fëmijët e tu.

Zgjidh planin tënd

Eksploro platformat TV që të përshtaten në kombinim me planet e internetit Fibër.

TV Kudo dhe Kurdo

Shkarko ONE TV në smartphone, tablet apo shfletuesin web dhe shiko filma, seriale dhe çdo program, kudo dhe kurdo, nga 3 pajisje njëkohësisht. Merr dekoderin Android Box Amigo 7X, krijo profilin tënd dhe kontrollo me një telekomandë të vetme Televizorin dhe platformën TV!

Pyetje të shpeshta

Përse duhet të bëhem pjesë e kësaj platforme? Cila është risia?
Me ONE TV, ju e ktheni TV tuaj ne SMART. Me funksionalitet e reja ju keni mundesi ti ndiqni programet tuaja ne cdo moment sipas nevojave tuaja.
Si mund të bëhem pjesë e kësaj platforme?
Ju mund te drejtoheni ne cdo dyqan ONE, per te kryer abonimin tuaj, merni ne dorezim pajisjen Android dhe pas aktivizimit do te perfitoni te gjitha funksionalitet e reja.
Si bëhet instalimi i pajisjes?
ONE ju mundeson qe nje Teknik t’ju vizitoje ne ambjentet e shtepise suaj per t’ju suportuar me aktivizimin e sherbimit pasi keni caktuar takimin ne momentin e aktivizimit te kontrates.
A duhet të kem vetëm internetin e kompanisë One për ta përdorur platformën?
Po, ju duhet te jeni te lidhur me Internetin fiks te ONE per te perdorur sherbimin ne TV me dekoder, dhe me internetin mobile te ONE per ta perdorur nga laptopi. Nga pajisjet celulare ose tablet ju mund te lundroni me internetin e ONE.
Si mund te shoh nje moment te dyte nje emission live qe ka mbaruar se transmetuari?
Me ONE TV, ju keni deri ne 30 kanale me funksionalitet Catch-up qe ju mundeson te riktheheni mbrapa ne kohe, deri 72 ore, per te pare programet tuaja te prefereruara.
Cilat kanale perfshihen ne catch-up?
Per paketen DGA: Top Channel, TV KLAN, News 24, T HD, Film Aksion, Syri TV, Film Autor, ABC News, Explorer Natyra, EuroNews Albania, MAX, Film Drame, Film Hits, GOLD HD, Film Komedi. Per paketen TRING: 3 Plus, ABC News, Jolly HD, Kanal D Drama, Living, Muse, News 24,Tring Comedy, Tring Life, Tring Max,Tring Novelas, Tring Shqip, Tring Super, Tring Fantasy, Vizion +.
Sa minuta ose ore mund te beje nje regjistrim te kanalit?
Ju keni mundesi te regjistroni deri ne 10 ore programacion, I cili eshte I disponueshem per 30 dite. Pas ketij afati, video do te fshihet.
Cfare do te thote kontroll prinderor?
Ju mund te percaktoni vete kohen sa gjate mund te rrije nje femije para TV nen modalitetin e Kontrollit prinderor, si edhe te percaktoni paraprakisht vleresimin e programeve te lejuara qe nje femije mund te ndjeke gjate ketij modaliteti.
Sa pajisje mund te perdor me One TV?
Ju mund te aksesoni sherbimin nga TV kryesor I lidhur me dekoderin. Gjithashtu mund ta aksesoni dhe nga 2 burime te tjera si nga Interneti, nga aparati juaj cellular ose tablet Android/iPhone.
Ku mund ta gjej kodin pin?
Kodi PIN do t’ju dergohet me SMS, por ju mund te kontaktoni Kujdesin ndaj Klientit ne cdo moment nese e keni harruar ose fshire.
Cfare eshte VoD dhe cfare permban?
VOD (Video on Demand) eshte nje sherbim qe ju lejon te shikoni filma ose seriale sipas disponibilitetit tuaj. Ju mund te perzgjidhni mes zhanreve te ndryshme duke perdorur filtrat e ofruar. Aktualisht ky sherbim ofrohet vetem per abonentet TRING.
A mund te shoh njekohesisht kur logohem ne dy /ose me shume pajisje te ndryshme?
Po, ju mund te ndiqni programacion te ndryshem ne secilen prej pajisjeve active.
A kam limitim per ta perdorur ne ambjente dhe pajisje te ndryshme kur leviz ne Shqiperi ose neper Bote?
Po, ky sherbim ofrohet vetem Brenda kufijve te Shqiperise dhe I lidhur me rrjetin ONE.
Ne cilen gjuhe ofrohet sherbimi?
Gjuha automatike e sherbimit eshte Anglisht. Ju mund te ndryshoni gjuhen ne cdo moment tek Settings/Cilesimet ne Android HomeScreen ne Shqip dhe sherbimi ONE TV do te perditesohet automatikisht ne Shqip. Gjithashtu, per pajisjet SMART, nese gjuha kryesore e sistemit eshte ne Shqip, edhe aplikacioni do te shfaqet ne Shqip.

Detaje:

  • Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat One Ultra Fiber është 1,500 Lekë.
  • Për klientët e rinj, modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë për kontratat 12 dhe 24 mujore.
  • Shërbimi ofrohet në teknologjinë Fibër.