Paguani me Online Banking

Kurseni kohë dhe paguani online faturën tuaj One nëpërmjet bankës suaj!

 

Duke përfituar nga shërbimet e pagesave online që ofrohen nga banka juaj, ju mund të paguani faturën e telefonisë suaj në çast, në mënyrë të sigurt dhe pa patur nevojë të dilni nga zyra ose shtëpia.

Zgjidhni nga lista më poshtë bankën tuaj dhe klikoni mbi logot përkatëse për tu lidhur me sistemin e pagesave online të secilës (një faqe tjetër do të hapet, jashtë website të One ):

 


B.K.T
American Bank of Investments

 
First Investment Bank

Otp Bank
Pro Credit BankRaiffeisen Bank

Societe Generale Albania 

Tirana Bank

 

 

 

 

 One do të përditësojë këtë listë vazhdimisht me banka të tjera që ofrojnë këtë shërbim. 

Gjithashtu, për të qenë gjithmonë në kohë One ju mundëson të përdorni edhe shërbimin Direct Debit.

 

 

 

 

Nëse nuk gjeni në listë bankën tuaj, mund të interesoheni pranë bankës suaj ose kontaktoni për t'ju informuar mbi më të rejat.