Heqja nga tregu e paketave me parapagesë

22 Maj 2022

ONE Telecommunications sh.a. ju njofton se duke filluar nga data 6 Qershor 2022 paketat me parapagese: Paketa Unlimited BEATS dhe Paketa Unlimited XL nuk do të ofrohen më ne treg.

Klientët që do të kenë një paketë aktive, do të mund ta përdorin deri në përfundim të vlefshmërisë së saj.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.