PAKETA STANDARDE

 

  PAKETA MEDIUM
ÇMIMI 1,200 LEKË
INTERNET 3G/4G/4G+ 2 GB
MINUTA KOMBËTARE 2500
MINUTA NDËRKOMBËTARE  
MINUTA DREJT RRJETIT FIKS 200
SMS NDËRKOMBËTARE 300
SMS KOMBËTARE
SMS ONE 2000
MUSIC STREAMING  
SOCIAL MEDIA & CHAT  
AKTIVIZIMI ME SMS TEK 1425 PM

 

Shënime:
Mënyra të tjera aktivizimi: Në çdo dyqan ONE/ Me ONE Easy Menu (#100#)/  Duke telefonuar FALAS tek 142


Çmimi i mësipërm përfshin TVSH.
Numri i paketave që mund të aktivizoni është 3 në muaj.

Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë.