Njoftim i One Telecommunications sh.a.

ONE Telecommunications sh.a. ju njofton se duke filluar nga data 5 Gusht 2021 paketa promocionale Unlimited L – 1,000 Leke per 3 muaj, nuk do te ofrohet me per numrat e bartur dhe te rinj.  

Klientët që jane te perfshire ne promocion, do vazhdojne te perfitojne ate deri ne përfundim te periudhes promocionale 3 mujore.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.