Njoftim i One Telecommunications sh.a.

 

ONE Telecommunications sh.a. ju njofton se do te perditesoje paketat me poshte me parapagese.  Duke filluar nga data 22 Qershor 2021 keto paketa do te tarifohen dhe do te ofrojne njesite e cilesuara si ne tabele:

 

Emri I Paketes Cmimi ne Leke me Tvsh Njesite e paketes Vlefshmeria e Paketes
Paketa Ditore 200 400 MB
50 Minuta Kombëtare
100 SMS Kombëtare
200 SMS drejt One
1 ditë
Internet Ditore 200 1GB 1 ditë
Internet Javore 400 2GB 7 ditë
Internet Mujore 1000 1200 8GB 30 ditë
Internet Mujore 600 2GB 30 ditë
Giga Fundjave 1 300 5GB
5GB Chat
1 fundjavë
(e shtunë, e diel)
Giga Fundjave 4 Nuk do të ofrohet
Unlimited S 600 200 MB
100 Minuta Kombetare
100 SMS Kombetare
30 ditë

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.