Plane të reja HomeNet Advance & OfficeNet Advance.
17 Gusht 2022

ONE Telecommunications sh.a ju njofton se duke filluar nga data 1 Shtator 2022 do të ofrojë dy plane të reja: HomeNet Advance dhe OfficeNet Advance.

HomeNet Advance / OfficeNet Advance

 

  • 300GB Internet 4G/4G+

  • Internet PA LIMIT me shpejtesi 256Kbps

  • Pajtimi mujor 1300 Lekë/muaj


Planet aktuale HomeNet/OfficeNet me pajtim Mujor 1200 lekë dhe 200 GB internet nuk do të ofrohen më për abonentet e rinj, por do të vazhdojnë të jenë të vlefshëm për abonentët ekzistues deri në rinovimin e kontratës.


Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.