Planet e reja ULTRA me kontrate.
17 Gusht 2022

ONE Telecommunications sh.a ju njofton se duke filluar nga data 1 Shtator 2022 do të ofrojë dy plane të reja: ULTRA Unlimited 10 dhe ULTRA Business 10, te cilat  do te ofrojne:

  • Minuta kombetare PA LIMIT
  • 50 Minuta nderkombetare
  • SMS Kombetare PA LIMIT
  • Internet PA LIMIT me shpejtesi deri ne 10 mbps
  • Pajtimi mujor 1,500 Lekë/muaj.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet ONE ose Shërbimin e Klientit në 142.