1-10 nga 42 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Black
  • Ekrani 6.9"
  • Memorie 128GB
  • Kamera 108MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Note 20 Ultra Mystic White 256

  Samsung Note 20 Ultra Mystic White 256
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera 64MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 128GB Jeshile

  iPhone 12 128GB Jeshile
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 256GB Blu

  iPhone 12 256GB Blu
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 128GB e Bardhë

  iPhone 12 128GB e Bardhë
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 256GB e Zezë

  iPhone 12 256GB e Zezë
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 256GB e Kuqe

  iPhone 12 256GB e Kuqe
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 256 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 128GB Blu

  iPhone 12 128GB Blu
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 12 128GB e Kuqe

  iPhone 12 128GB e Kuqe
  • Kamera Dual 12MP, 12MP
  • Ekrani 6.1"
  • Memorie 128 GB
  • Memorie RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani