1-4 nga 4 telefona premium

Telefona premium
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • iPhone SE White

  iPhone SE White
  • Ekrani 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone SE Black

  iPhone SE Black
  • Ekrani 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Memorie 256 GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone SE Red

  iPhone SE Red
  • Ekrani 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Memorie 64GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone SE Red

  iPhone SE Red
  • Ekrani 4.7"
  • Kamera 12MP
  • Memorie 128GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani