1-10 nga 12 lista e produkteve

Lista e produkteve
Karakteristikat kryesore
Veçanti
Çmimi
 • Samsung Galaxy S10

  Samsung Galaxy S10
  • Ekrani 6.1"
  • Kamera 16MP
  • Memorie RAM 8GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Cloud Blue

  Samsung Galaxy S20 Cloud Blue
  • Ekrani 6.2"
  • Memorie 128 GB
  • Kamera Triple 12MP, 64MP, 12MP
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black

  Samsung Galaxy S20+ Cosmic Black
  • Ekrani 6.7"
  • Kamera Quad 12MP, 64MP, 12MP, 0.3MP
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray

  Samsung Galaxy S20 Ultra Cosmic Gray
  • Kamera 108 MP
  • Ekrani 6.9"
  • Memorie 128GB
  • VoLTE
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Bronze

  Samsung Note 20 Ultra Mystic Bronze
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera Triple 108MP, 12MP, 12 MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Note 20 Ultra Mystic Black

  Samsung Note 20 Ultra Mystic Black
  • Ekrani 6.9"
  • Kamera Triple 108MP, 12MP, 12MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 8GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 FE Green

  Samsung Galaxy S20 FE Green
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)

  iPhone 11 Pro Gri Kozmike (64GB)
  • Triple Kamera 12MP
  • Kamera dytësore Dual
  • Ekrani 5.8"
  • RAM 4GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy S20 FE Red

  Samsung Galaxy S20 FE Red
  • Ekrani 6.5"
  • Kamera Triple 12MP, 8MP, 12MP
  • Memorie 128GB
  • Memorie RAM 6GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani

 • Samsung Galaxy Z Fold 2 Mystic Bronze

  Samsung Galaxy Z Fold 2 Mystic Bronze
  • Ekrani 7.6"
  • Kamera Triple 12MP/12MP/12MP
  • Memorie 256GB
  • Memorie RAM 12GB
  Shiko më tepër detaje...
  • Lundrimi

  • Foto dhe video

  • Lojra

  • Ekrani