Energizer E241S 4G

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 2.4"

 • Kamera 0.3MP

 • Memorie 4GB

 • Memorie RAM 512MB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +1GB/12 muaj
  Energizer E241S 4G
 • Energizer E241S 4G
 • Energizer E241S 4G
  Çmimi përfshin TVSH
 • 4900 Lekë

 • Në gjendje