iPhone 11 Black

Gjithçka në masën e duhur!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP

 • Memorie 64GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  iPhone 11 Black
 • iPhone 11 Black
 • iPhone 11 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 77000 Lekë

 • 69900 Lekë

 • Sasi e limituar