iPhone 11 Black

Gjithçka në masën e duhur!

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

    4,190 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone 11 Black
 • iPhone 11 Black
 • iPhone 11 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 89900 Lekë

 • Sasi e limituar