iPhone 12 128GB Blu

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Ekrani 6.1"

 • Memorie 128 GB

 • Memorie RAM 4GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    +10GB/12 muaj
  iPhone 12 128GB Blu
 • iPhone 12 128GB Blu
 • iPhone 12 128GB Blu
  Çmimi përfshin TVSH
 • 132400 Lekë

 • 119900 Lekë

 • Sasi e limituar