iPhone 12 Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 256GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    6,590 L/Muaj
  me ONE Elite

   
  iPhone 12 Black
 • iPhone 12 Black
 • iPhone 12 Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 130900 Lekë

 • Sasi e limituar