iPhone 12 Green

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 128 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   5,000 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone 12 Green
 • iPhone 12 Green
 • iPhone 12 Green
  Çmimi përfshin TVSH
 • 104500 Lekë

 • Sasi e limituar