iPhone 12 mini Black

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 5.4"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    5,090 L/Muaj
  me ONE Elite

   
  iPhone 12 mini Black
 • iPhone 12 mini Black
 • iPhone 12 mini Black
  Çmimi përfshin TVSH
 • 103900 Lekë

 • Sasi e limituar