iPhone 12 Red

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 256 GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    4,890 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone 12 Red
 • iPhone 12 Red
 • iPhone 12 Red
  Çmimi përfshin TVSH
 • 116900 Lekë

 • Sasi e limituar