iPhone 12 White

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1"

 • Kamera Dual 12MP, 12MP

 • Memorie 128 GB

  Çmimi përfshin TVSH
 • 132900 Lekë

 • 130900 Lekë

 • Sasi e limituar