iPhone 13 Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1''

 • Kamera Dual 12MP

 • Memoria 256GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   5,890 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone 13 Blue
 • iPhone 13 Blue
 • iPhone 13 Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 134900 Lekë

 • Sasi e limituar