iPhone 13 Pro Sierra Blue

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 6.1''

 • Kamera Quad 12MP

 • Memorie 256GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   7,940 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone 13 Pro Sierra Blue
 • iPhone 13 Pro Sierra Blue
 • iPhone 13 Pro Sierra Blue
  Çmimi përfshin TVSH
 • 171900 Lekë

 • Sasi e limituar