iPhone SE3 Midnight

Veçanti

 • Lundrimi

 • Foto dhe video

 • Lojra

 • Ekrani

Karakteristika

 • Ekrani 4.7"

 • Kamera Single 12 MP

 • Memorie 128GB

 •  

   

   

   

   

   

   

   

    3,520 L/Muaj
  me ULTRA Unlimited 150

   
  iPhone SE3 Midnight
 • iPhone SE3 Midnight
 • iPhone SE3 Midnight
  Çmimi përfshin TVSH
 • 77900 Lekë

 • Sasi e limituar